• December 15, 2017, 07:50 AM
• Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Perusing The Shelves

Author Topic: Tax Structure in India  (Read 2559 times)

Offline anurag08

Tax Structure in India
« on: January 18, 2008, 01:34 PM »
Who said its complex....just check this out!!
 
 1) Qus. : What are you doing ?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX !
 
 2) Qus. : What are you doing in Business ?
 Ans. : Selling the Goods.
 Tax : PAY SALES TAX !!
 
 3) Qus. : From where are you getting Goods ?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI !
 
 4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
 Ans. : Profit.
 Tax : PAY INCOME TAX !
 
5) Qus. : Where are you Manufacturing the Goods?
 Ans. : Factory.
 Tax : PAY EXCISE DUTY !
 
 6) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory ?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX !
 
7) Qus. : Do you have Staff ?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX !
 
 8) Qus. : Doing business in Millions ?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY TURNOVER TAX !
 
9) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank ?
 Ans. : Yes, for Salary.
 Tax : PAY CASH HANDLING TAX !
 
10) Qus. : Where are you taking your client for Lunch & Dinner ?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX !
 
11) Qus. : Are you going Out of Station for Business ?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX !
 
12) Qus. : Have you taken or given any Service/s ?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX !
 
13) Qus. : How come you got such a Big Amount ?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX !
 
14) Qus. : Do you have any Wealth ?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX !
 
15) Qus. : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX !
 
16) Qus. : Have you purchased House ?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
 
17) Qus. : How you Travel ?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE !
 
18) Qus. : Any Additional Tax ?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL &
SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!
 
19) Qus. : Delayed any time Paying Any Tax ?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
Liked the Post??
Please say thanks ....
 

Advertisement


Tags:
 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
3109 Views
Last post January 06, 2008, 08:35 AM
by nupur
0 Replies
3802 Views
Last post March 11, 2008, 02:44 PM
by gkunalin
0 Replies
4070 Views
Last post February 14, 2009, 09:35 PM
by bitsnpieces
2 Replies
2712 Views
Last post June 03, 2009, 04:08 AM
by pauli
1 Replies
2984 Views
Last post June 27, 2009, 05:04 AM
by anurag08
3 Replies
4242 Views
Last post September 05, 2010, 10:41 AM
by arhun
0 Replies
2065 Views
Last post February 05, 2010, 02:07 AM
by gkunalin